FAQ2018-08-20T09:02:04+00:00
Hoe kan ik een item aanbieden?2018-08-20T09:00:56+00:00

Zodra je jezelf als gebruiker hebt aangemeld, kun je items aanbieden.

Via “veilingen”, “veiling toevoegen” kun je jouw item aanbieden. Je krijgt dan een formulier waarin er gegevens worden gevraagd.

Biedmotor

Eerst wordt gevraagd welke biedmotor je wilt gebruiken; Eenvoudig bieden geeft de bieders de kans om een bod uit te brengen en moeten bij opbieden zelf een nieuw bod uitbrengen. Proxy bieden geeft de bieder de gelegenheid om automatisch op te bieden tot een maximum bedrag, zodra zijn bod wordt overboden.

Producttitel

Hier geef je een titel in, waarmee jouw item zichtbaar wordt. Hou het kort, maar zorg wel dat anderen snappen wat je aanbiedt. Geef bijvoorbeeld aan for welk model jouw item geschikt is en of het nieuw of gebruikt is.

Product beschrijving

Hier kun je uitgebreid beschrijven wat jouw aanbieding inhoudt. Gebruik kopjes, bullets, links etc. Hou het wel de gebruiksregels in de gaten, het is bijvoorbeeld niet de bedoeling om reclame voor bedrijven of anderzijds te maken.

Korte beschrijving product

Hierin geef je in het kort aan wat jouw aanbieding betreft, gebruik maximaal 1 alinea.

Veiling categorie

Hier kun je aangeven in welke categorie jouw item valt

Search tags

Met welke zoekwoorden wil je dat jouw item wordt gevonden? voer die hier in.

Product afbeeldingen

Hier voeg je foto’s van jouw item toe. De foto’s die je toevoegt zijn niet door anderen te gebruiken. Ook hier, hou rekening met algemene normen van fatsoen en gebruik duidelijke foto’s.
Als miniatuurafbeelding wordt standaard de eerste foto gebruikt, mocht je een andere miniatuurafbeelding willen gebruiken, dan kun je dat aanpassen.

Commissietype

Hier geef je aan of je wilt laten opbieden of dat je gebruik maakt van een vaste aanbiedprijs

Openingprijs

Bij dit bedrag begint de veiling en voorkom je dat er absurd lage bedragen worden geboden op jouw kavel.

Begin- en einddatum

Geef aan wanneer jouw veiling start en tot wanneer biedingen kunnen worden gedaan.

Automatisch tijd verlengen

Wil je voorkomen dat bieders in de laatste minuten van jouw veiling een bod uitbrengen? Geef hier dan aan dat de de veilingduur verlengd, zodra er in de laatste minuten wordt geboden zodat anderen de kans hebben om een hoger bod uit te brengen.

Transportkosten

Als je jouw item wilt kunnen verzenden, geeft dat hier dan aan, inclusief de verzendkosten.

 

Zodra je bevestigd wordt jouw kavel direct actief. Na plaatsing wordt je kavel nog wel bekeken op onjuistheden. Mocht er sprake zijn van inbreuk op rechten, vermoeden van illegale handel of ongewenste uitingen van geweld, sex of anderzijds, dan wordt jouw kavel inactief gemaakt en krijg je bericht van de beheerder.

Waarom wordt er een fee van 2% gevraagd?2018-08-20T08:41:34+00:00

Het beheer van een website kost tijd en geld. Ondanks dat Landrovermarktplaats een particulier initiatief is, willen we de site minimaal kostendekken houden.

Waarom moet ik me aanmelden om te kunnen bieden?2018-08-20T08:39:51+00:00

Onze aanbieders willen graag zekerheid dat er een serieus bod wordt gedaan. Om te kunnen communiceren over het bod en verdere afspraken te kunnen maken is het vereist om je als gebruiker aan te melden. Na aanmelding kun je bieden op kavels, je eigen item aanbieden en gebruik maken van het forum.

This website uses cookies and third party services. Ok