Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Locatie

Gelderland – Achterhoek

Startdatum

vrijdag 14 september 2018 16:00 uur

Einddatum

zondag 16 september 2018 13:00 uur

Aanmelden via de site van Landrover Club Holland

Deze keer hebben we gekozen om ons kamp op te slaan in het oosten van het land. Ontdek het eeuwenoude landschap met bos, hei, weilanden en landgoederen. Een prachtig natuurgebied om te ontspannen.

We kamperen in de provincie Gelderland, in het meest oostelijke van de provincie “de Achterhoek” op een mooie locatie met veel ruimte. Elke plek is voorzien van een stroomaansluiting. De exacte locatie blijft traditioneel nog even een verrassing!

Uiteraard omvat het programma op vrijdag de traditionele clubborrel. Altijd een mooie gelegenheid om bij te praten met oude bekenden en nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde passie voor Land Rovers en alles wat daarbij hoort.

Voor de zaterdag staat een leuke all road rit gepland waarbij het mogelijk is veel van de Achterhoekse omgeving en cultuur te ontdekken.

Zaterdagavond worden de LRCH BBQ’s aangestoken om zelf meegebracht eten te bereiden. Aansluitend aan de BBQ hebben we een leuk programma waarin lokale specialiteiten centraal zullen staan. De hele jonge en de wat oudere jeugd wordt uiteraard ook niet vergeten. Voor hen hebben we ook leuke activiteiten in petto.

Ter afsluiting wordt zondagochtend in de clubtent voor iedereen koffie of thee geschonken met daarbij een lokale lekkernij.

Uitsluitend leden kunnen zich inschrijven via de website. Aan de deelname zijn kosten verbonden, zie het inschrijfformulier.

Het Familiekampeerweekend is aangemeld bij de Belastingdienst. Je kunt daarom gebruik maken van de Evenementenregeling. Vul daarvoor bij inschrijving voor het evenement ook het formulier van de regeling in.

Ongeveer een week voor het evenement ontvang je per e-mail de verder benodigde informatie en het adres van de camping.

This website uses cookies and third party services. Ok