About2018-09-01T16:46:38+00:00

Waarom dit initiatief?

een veilingsite voor iedereen

Een veilingsite voor iedereen

Er zijn veel sites waar je (landrover)onderdelen kunt aanbieden. Veel daarvan hebben geen mogelijkheid om te kunnen bieden. Hoe weet je dan of de juiste prijs krijgt voor jouw item? Andere veilingsites zijn niet specifiek voor Landrover eigenaren, waardoor items al snel in de massa verdwijnen. Op deze veilingsite zijn deze belemmeringen opgelost!

We hebben jou nodig!

Een vliegende start voor dit initiatief

Hoe kun je helpen

Dit initiatief is nieuw. Dat betekend een kip-ei situatie: weinig aanbod, waardoor we nog onvoldoende interessant zijn voor kopers. Weinig bezoekers waardoor aanbieders weinig bereik hebben. Jij kunt helpen! Maak voor jouw items een veiling en deel dit initiatief met andere Landrover eigenaren. Geef feedback op gebruiksgemak of onderdelen die je mist. Wat doen wij? We plaatsen alle veilingen op Facebook en doen alle moeite om daar een groot bereik te krijgen.

Waar betalen we dit van?

we hebben geen winstoogmerk

Een bescheiden fee

Om de kosten voor de site, advertenties en dergelijke te bekostigen, houden we een bescheiden fee aan op verkochte items. Bij aanvang houden we daar 2% voor aan, de tijd zal uitwijzen of dit kostendekkend is. Gebruik van de site inclusief forum is gratis, je hebt alleen kosten bij een succesvolle veiling. Uiteraard zijn donaties van harte welkom. Op een later moment zullen we onderzoeken of bescheiden advertenties voldoende inkomsten kunnen genereren om kosteloos te kunnen veilen.

Wie is de initiator?

een Landrover liefhebber en eigenaar

De initiatiefnemer

André NagelDe initiatiefnemer van deze site is André Nagel, zelf eigenaar van een Defender 130. In het dagelijks leven werkzaam als zelfstandig Lean Black Belt om organisaties te ondersteunen bij effectief en efficiënt werken.

Voor vragen kun je André benaderen via email: admin@landrovermarktplaats.nl

Voor wie is Landrovermarktplaats?

Voor iedereen die iets wil kopen of verkopen

Organiseer je eigen veiling

Iedereen die Landrover onderdelen of hele auto’s wil verkopen, kan gebruik maken van deze veilingsite. Je plaatst eenvoudig je onderdelen of kunt bieden op de veilingen van anderen. Een soort digitale sort-out dus!

Verkopen

Bied jouw onderdelen ter veiling aan

Plaats je veiling

Je kunt eenvoudig jouw onderdelen of auto ter veiling aanbieden, bepaal zelf je minimale prijs en looptijd van je veiling. Zodra je jezelf hebt geregistreerd op de site, kun je gelijk jouw items aanbieden. Je kunt een uitgebreide omschrijving maken, meerdere foto’s toevoegen en je kavel op Facebook of andere social media plaatsen. Wij plaatsen jouw item in ieder geval op onze facebook pagina. Van iedere bieding krijg je per email een bericht en zodra je veiling afloopt sturen we jou én de hoogste bieder een bericht. Om ze kosten voor de site te dekken, hanteren we een zeer bescheiden fee op je verkochte items.

Bieden en kopen

doe eenvoudig een bod op jouw favoriete item

Bieden en kopen

Zodra je jezelf hebt geregistreerd kun je direct bieden op de diverse veilingen. De aanbieder krijgt automatisch bericht van jouw bod. Als de veiling is afgelopen, krijg je automatisch bericht van ons en kun je met de verkoper afspraken maken. Aan het bieden en kopen zijn voor de koper geen kosten verbonden. De aangeboden veilingen komen van verschillende aanbieders.

Alle lopende veilingen
This website uses cookies and third party services. Ok